Halfvrijstaande woningen Spoorlaan

Uw woning

De woningen zijn ruim van opzet, hebben veel praktische leef- en woonruimten en hebben door de stijlvolle architectuur een vriendelijke uitstraling. Inclusief de garage bieden de woningen maar liefst 711 m3 aan ruimte. De tweede verdieping is door zijn gebogen kapconstructie bijzonder ruim. De kenmerkende stijlelementen zijn geïnspireerd op een traditionele Hollandse bouwstijl. 

Inhoud 711 m3

Woonoppervlakte 190 m2

Kaveloppervlakte vanaf 360 m2

Energielabel A

ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT

Begane grond

Via de voortuin en oprit, met genoeg ruimte voor twee auto’s, volgt, door de voordeur, binnen de royale hal. Vanuit de hal komt u in de grote woonkamer en keuken De woonkamer is uit te breiden met een uitbouw of een serre. Het is ook mogelijk de woonkamer en keuken van elkaar te scheiden met bijvoorbeeld dubbele openslaande deuren.

Eerste verdieping

De verdiepingen bieden veel comfort en ruimte. De grote slaapkamer heeft direct toegang tot een eigen badkamer en biedt voldoende ruimte voor een aparte kleedruimte. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich twee extra slaapkamers en een tweede kinder- of gastenbadkamer.

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping is naast de wasruimte nog veel ruimte over voor een eigen inrichting. Zo is het mogelijk hier nog twee extra slaap- of hobbyruimtes te creëren.

Opgeleverd in 100 dagen

De woningen zijn gebouwd met vaste leveranciers en een slim op elkaar afgestemd bouwproces. De bouwtijd heeft in totaal 100 werkbare dagen geduurd. Voorafgaand aan de bouw zijn de woningen afgestemd op de wensen van de kopers. Een groot voordeel is dat de woningen per stuk of per twee zijn gebouwd. Er is dus niet, zoals gebruikelijk, gewacht met de bouw tot een groot deel van alle woningen waren verkocht.

Vrijstaande woningen Spoorlaan

Uw woning

Een zeer ruime woning op een riante kavel in deze gezellige dorpse buurt. De royale inhoud op elke verdieping en de afmeting van de kavel biedt de mogelijkheid om deze woning geheel naar eigen woonstijl in te richten. De tweede verdieping is door zijn gebogen kapconstructie bijzonder ruim. Naast de woning ligt de garage met vrije omgang naar de achtertuin en een oprit met ruimte voor twee auto’s.

Inhoud 844 m3

Woonoppervlakte 219 m2

Kaveloppervlakte 470 m2

Energielabel A

ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT

Begane grond

De karakteristieke voordeur en de glaspui zorgen voor veel daglicht in de ruime hal. Na de hal bevindt zich de royale woonkamer en de praktisch ingerichte keuken. De woonkamers kunnen uitgebreid worden met een uitbouw of een serre. De glazen pui met openslaande deuren geven toegang tot de aan water grenzende achtertuin.

Eerste verdieping

Via de brede open trap komt u op de overloop van de eerste verdieping. De grote masterbedroom met directe toegang tot een eigen badkamer heeft ook voldoende ruimte voor een aparte kleedruimte. Twee extra slaapkamers en een tweede kinder- of gastenbadkamer maken deze verdieping compleet.

Tweede verdieping

De tweede verdieping heeft naast een ruime overloop en een was-/droogmachine ruimte ook nog de mogelijkheid voor twee zolderkamers. Door de grote puien is er veel daglicht op de zolder.

"Het is heerlijk om te wonen in een kleinschalig nieuwbouwproject midden in een bestaande wijk. Uniek aan de locatie is de gezellige winkelstraat om de hoek waar we zo naartoe kunnen lopen. Het huis biedt veel comfort en vooral in de warme seizoenen is het heerlijk om een grote tuin te hebben. De kinderen hebben veel ruimte in en om het huis en lopen tegenwoordig zonder pantoffeltjes rond."

Sophia over haar nieuwe woning aan het Korianderhof