Halfvrijstaande Venkelhof

Uw woning

De woningen aan het Venkelhof zijn gelegen op riante kavels en bieden ruimte aan twee auto’s op de oprit. De royale tuin grenst aan het water en door de openslaande deuren blijft het zicht optimaal op de tuin. Vanuit de keuken aan de straatzijde is er direct uitzicht op het groene hof.

Inhoud vanaf 507 m3

Woonoppervlakte vanaf 139 m2

Kaveloppervlakte 272 - 628 m2

Energielabel A

ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT

Begane grond

Via de voortuin en oprit, met genoeg ruimte voor twee auto’s, komt u door de voordeur binnen in de hal. Vanuit de hal komt u in de royale woonkamer en de praktisch ingerichte keuken. U kunt de woonkamer nog groter maken met een uitbouw aan de achterzijde of zijgevel. De glazen pui met openslaande deuren geven u toegang tot de aan water grenzende achtertuin.

Eerste verdieping

Via de trap komt u op de overloop van de eerste verdieping. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer met toilet gesitueerd. Optioneel is in de slaapkamer ruimte voor een inloopkast.

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping, grenzend aan de ruime overloop, is ruimte voor nog eens twee slaap– of hobbykamers. Ook is er ruimte voor uw was-/droogmachine.

"Alle woningen aan het Venkelhof dragen bij aan het dorpse karakter van Aalsmeer. De warm rode stenen, glanzende zwarte daken en het groene hof geven een echt Hollands gevoel. De halfvrijstaande villa’s zijn een mooie aanvulling voor de rest van de buurt."

Jasper Rotteveel, ruimte ontwikkelaar bij Bohemen